وان الکتریک

وان الکتریک

شرکت پیشگامان علم الکترونیک مجری و طراح سیستم های حفاظتی و نظارتی و برق ساختمانی

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1
  • بازدید دیروز : 127
  • بازدید کل : 706655

عوامل مهم در انتخاب نوع دوربین


عوامل مهم در انتخاب نوع دوربین

1) قابلیت دید درشب

دید درشب IR عامل مهمی در انتخاب نوع دوربین می باشد. دوربین های دارای این قابلیت، می توانند در تاریکی تصویر خوبی به ما بدهند. درصورتی که این مساله برای شما مهم است حتما به قابلیت دید درشب دوربین توجه کنید.

2) زاویه دید لنز دوربین

زاویه دید ثابت(Fixed lens):

یک زاویه دید ثابت را با توجه به فاصله کانونی خود برای دوربین ایجاد میکند.

لنز قابل تنظیم یا وریفوکال (Vari-focal lens):

یک زاویه متغییر را با توجه به بازه فاصله کانونی خود برای دوربین ایجاد می کند.

لنزهای زوم (Zoom lens):

این لنزها هم نوعی از لنزهای قابل تنظیم هستند که به موتوری برای تغییر فاصله کانونی مجهز شده اند و از طریق آن میتوان با تغییر فاصله کانونی میزان زوم لنز را تغییر داد. لنزهای زوم معمولا به صورت خودکار فوکوس میشوند.

 

3) نوع بدنه و استقامت آن

دوربین ها بطور کلی اصطلاحا به دو دسته INDOOR و OUTDOOR تقسیم می شوند.

دوربین های INDOOR :

دوربین هایی هستند که در محیط های داخلی کاربرد دارند و بدنه آنها مناسب محیط های خارجی نمی باشند بطوریکه به آب و گرد و غبار حساسیت دارند.

 

دوربین های OUTDOOR:

دوربین هایی هستند برای فضاهای بیرون استفاده می شوند وبدنه آنها ضد آب وگرد و خاک می باشد.

معرفی دوربین ها از نظر لنز ,زاویه دید و محل قرار گرفتن آن ها

دوربین های دام (DOME):

دارای لنز ثابت با زاویه دید 70 و 85درجه برای محیط های مسقف اداری و تجاری مناسب می باشند. عموما دارای دیددرشب می باشند.

 

 

دوربین های بولت (BULEET):

با لنز ثابت (زاویه دید25، 50 و 70 درجه) و لنزهای متغیر(35تا80درجه و 25تا 85 درجه) دارای بدنه محافظ دربرابر آب و گرد وخاک، مناسب برای فضاهای بیرون نیز می باشند.عموما دارای دید درشب می باشند.

 

دوربین های باکس (BOX):

قابلیت نصب لنز خارجی دارند مناسب برای تصویر زوایای خاص وتخصصی تر در مکان های داخلی می باشند زیرا به آب حساس می باشند و درصورت استفاده در محیط های خارجی باید از کاور برای حفاظت آن استفاده شود. این نوع دوربین ها عموما فاقد دیددرشب می باشند ولی در نور کم تصویر خوبی به ما می دهند.

 

 

دوربین های مینیاتوری(مخفی):

دارای ابعاد بسیار کوچک می باشند و قابلیت دید درشب ندارند و در محیط های داخلی استفاده می شوند.

انواع ضبط کننده های دوربین های مدار بسته :

1) دستگاه DVR

2)دستگاه NVR

واژه NVR مخفف Network Video Recorder (ضبط کننده ویدئویی شبکه) است. این نام معمولا در مقابل DVR که مخففDigital Video Recorder (ضبط کننده ویدئویی دیجیتال) است قرار می گیرد. تفاوت نام این دو دستگاه تاحد زیادی می تواند نشان دهنده تفاوت آنها باشد.

دستگاه DVR:

دستگاه ضبط تصاویر دیجیتال که به اختصار DVR نامیده می شود. سیستم نظارت و کنترل بر دوربین های مداربسته آنالوگ است. این سیستم قابلیت های فراوانی را برای دوربین ها فراهم می کند. از ضبط تصاویر با فرمت های تصویری و کیفیت های مختلف تا قابلیت های هشداری متنوع ارتباط با شبکه و بکارگیری نرم افزارهای کاربردی.

این دستگاه برای سیستم مداربسته شما بسته به انتظاراتی که از سیستم دارید متفاوت است. مهمترین مساله تعداد کانال های ورودی تصویر و صوت آن می باشد DVR ها دارای 4 تا 32 کانال می باشند که باتوجه به تعداد دوربین ها انتخاب می شوند. درصورتیکه درحال حاضر تعدادکمتر از 4 دوربین استفاده می کنید می توانید از دستگاه 4کانال استفاده کنید، اما درصورتیکه در آینده قصد تغیر مکان و افزایش دوربین ها را دارید بهتر است از دستگاه با ورودی های بیشتر استفاده کنید. توصیه می شود از دستگاه های با برند شناخته شده و دارای گارانتی معتبر استفاده کنید.

 

 

 

دستگاه NVR:

دستگاه کنترل و ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه IP را Network Video Recording یا به اختصار NVR می نامند. این دستگاه بر مبنای کنترل دوربین های شبکه طراحی شده و مدل های مختلف آن در ابعاد مختلف موجود است. این سیستم امکان کنترل دوربین های IP و ذخیره سازی تصاویر آنها را فراهم می کند.

دستگاه NVR را به ساده ترین نحو میتوان معادل سرور در سیستم مداربسته شبکه قلمداد کرد. NVR تمامی وظایف DVR را در سیستم مداربسته شبکه بر عهده خواهد گرفت. در کنار آن می توان در صورت POE بودن از این دستگاه به عنوان منبع تغذیه دوربین ها نیز استفاده کرد.

اصطلاح POE چیست: اصطلاح POE مخفف سه واژه Power Over Ethernet به معنای تغذیه از شبکه است. تجهیزاتی که دارای قابلیت POE هستند امکان تغذیه از طریق شبکه را دارند و برق مصرفی آنها از طریق همان کابلی که آنها را به شبکه متصل می کند تامین خواهد شد.

حافظه (Hard):

ظرفیت هارد مورد نیاز باتوجه به تعداد دوربین ها ، حجم تصاویر گرفته شده(که متناسب با کیفیت افزایش می یابد)، مقدار ساعات تصاویر ضبط شده و تعداد روز های نگه داشتن آنها ، محاسبه می شود. یک هارد با ظرفیت یک ترابایت مناسب برای ذخیره تصاویر تا چهار دوربین می باشد.

 

نوع سیستم:

سیستم های مداربسته دارای دونوع آنالوگ وشبکه می باشند. دوربین های شبکه دارای کیفیت تصویر بالایی می باشند ولی استفاده از این نوع سیستم ها به دلیل هزینه ی بالای آن رایج نیست و تنها در پروژه هایی که محدودیت هزینه ندارند کاربرد دارد.سیستم های آنالوگ دارای کیفیت متوسط هستند که به دلیل سادگی و مقرون بصرفه بودنشان کاربرد زیادی دارند.درصورت نیاز به مشاهده تصاور از طریق اینترنت برروی گوشی تلفن یا تبلت و کامپیوتر خود می توانید از طریق تهیه یک خط اینترنت و اتصال مودم به دستگاه dvr تصاویر دوربین های خود را از از طریق اینترنت مشاهده کنید. بدین منظور شما نیاز به یک IP دارید. آی پی ها به دو دسته استاتیک و دینامیک تقسیم می شوند. استفاده از آی پی دینامیک مقرون بصرفه تر می باشد ولی باتوجه به اینکه IP دینامیک دائم درحال تغیر است و ISP هربار که شما به اینترنت وصل شوید، یک آی پی متفاوت به شما می دهدممکن است دیگران قابلیت دستیابی به تصاویر شما را پیدا کنند. بدین منظور بهتر است از IP استاتیک استفاده نمایید زیرا شرکت یک IP مشخص به شما می دهد و این آدرس همواره ثابت خواهد ماند. باید توجه داشته باشید شرکت پشتیبان معتبر باشد، امنیت لازم را برقرار نماید و پشتیبانی او دائمی باشد. وسیستم شما قابل حک شدن نباشد.

 

 

  انتشار : ۱۷ فروردین ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 1614

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

قم , خیابان انقلاب , کوچه 41 پلاک 15

اطلاعات و دانش رمز پیروزیست

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما